Secret Lover
Welcome To Capital C Blog ^_^ Selamat Menjelajah..nak bace sila highlight(leftklik) ^^
Capital Letter
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1005357575853401190\x26blogName\x3dThe+Capital+Laters\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/\x26vt\x3d9048874364910744892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
+Me +<3 +Art
2 in 1 strange contest by two strange blog
bithcy at 14:45 on Thursday, 24 November 2011 0371Singing

Photobucket 

REPOST!!

RULES
  •  follow 2 blog strange nee eyra dan ebell (wajib taww)
  • buad 1 entry b'tajuk '' 2 in 1 strange contest by two strange blog''
  • letak 2 banner contest nee dan backlink kn ke blog saya (if dari blog ebell @ eyra backlink kn ke blog ebell @ eyra)
  • tak wajib buad kedua2 contest nee (tp klu buad dua2 lg bgus dan peluang untuk menang sngt besar asalkn entry korunk tu kreatif)
  • tag sekurang2 nya 2 rakan blogger anda (mereka msti lah tau yg anda tag mereka)
  • hantar kn link entry korg dkt comment box saye (ebell @ eyra)
  • banner kat ats nee plak utk contest sweet couple :)
  • buad entry pnjg ataw pndek
  • letak gambar korg dgn pasangan korg 
  • ceritakan serba sedikit pahit manis slama m'jalani hidup b'sama dgn psangan korg (x kira lah cerita apa , sedih ataw gumbira)
  • letak kn tarikh korg couple n bufday pasangan korg ye :)
  • list kn 3 perangai pelik pasangan korg ..
  • ending entry nee msti ada kata2 korg yg cun melecun tu (cthnya:tengok lah kata2 yg t'tulis dkt sidebar ''cweet one'' sye tu if korg scroll kat bwh ckit)
OKEY AYAT CWEET ONE TUH EXMP : SETIAP NAFASKU MENGINGATI MEMORI KITA YANG SERING TERDETIK TIAP WAKTU (kire cam quote cinta la =.=!)
 CARA-CARA UNTUK MENANG
  • ayat korg tu msti lah sempoi hbis :) kite bca pon x berat sngat (cth ayt yg berat : pada suatu hari aku berjalan di tepi pantai)
  • entry korg tu msti kreatif taww (penting)

HADIAH
  • tempat pertama : header transparent , cursor , perfume sebotol , topup rm5 (celcom/digi/maxis) , 1 set rantai dan anting2
  • tempat kedua : header transparent , cursor , perfume sebotol
  • tempat ketiga : cursor , footer dan tab menu yg comel2
  • pemenang bertuah : rantai couple , topup rm10 (celcom/digi/maxis) , header transparent , cursor
  • 3 pemenang saguhati : boleh pilih tab menu yg comel2 ataw sidebar yg b'gmbar
p/s : hadiah mungkin akn b'tambah .. jika penyertaan kurang dari 15 org contest nee akn di batal kan ..Jike sesiapa mahu spnsor sila PM KAT SINI


Gift Preview
 couple necklace

 1 set necklace n earings

Perfume UNISEX 20ml

DONE!!!





p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C