Secret Lover
Welcome To Capital C Blog ^_^ Selamat Menjelajah..nak bace sila highlight(leftklik) ^^
Capital Letter
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1005357575853401190\x26blogName\x3dThe+Capital+Laters\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/\x26vt\x3d9048874364910744892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
+Me +<3 +Art
Chrysanthemum LIST EPISOD
bithcy at 23:44 on Saturday, 31 December 2011 0371Singing

Photobucket







Photobucket

feel free to share ^^V

Edisi GAM TEH BUNGA (scroll for new entry)









p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


CONTEST BLOG PALING KEMAS BY TASYA
bithcy at 23:15 on Saturday, 17 December 2011 4371Singing

Photobucket 
 Huh dpt tag from my baby poison..so..boley lah kot petaruhkan blog nih..haha..

tag
Jenny
Elyna



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Cerita TEGENDALA
bithcy at 00:37 on Friday, 9 December 2011 0371Singing

Photobucket 

Maaf...Cerita Chrysanthemum dan blog ini tergendala sementara waktu terima kasih :)



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Im fucken tired!
bithcy at 20:13 on Wednesday, 7 December 2011 0371Singing

Photobucket 

Oke seriously..mmg tired gileeeeeeeee....C baru habis edit denim template...pening otak !!!..but thank god okey lah jugak ^^V
nak tgk ker?
 

ha..push button tuh ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Magic Giveaway by Dina,Hazimah and Sabrina
bithcy at 00:24 on 0371Singing

Photobucket


Oke..Done sume dah..dpt tag dr cik poison ^^V..so mangse tag

Elyna
Kid
lily



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Segmen Giveaway Dari Blog Cik Lanun
bithcy at 00:07 on 0371Singing

Photobucket 

Segmen kedua yang C petaruhkan..sebab segmen pertama tuh about header..C tade header..XD...so..strat it...

ORANG KESAYANGAN C
|
|
|
|
|
|
|
V
(gerard arthur way lee)
*semestinya die org yg C paling sayang*
Keistimewaan??? : ..well...die adalah vocalist dari group MCR...die mempunyai suara yang unik..die boley menyanyi dan menari yang pastinya britney spears pon boley kalah...care die menyanyi n gerakan sexy yang xkn dapat dilakukan oleh artis BAND ROCK yang lain..die law buat muke hodoh manepon memang xkan hodoh..die seorang bapa dan suami yang penyayang..hidop die xsemudah disangke..tapi tapernah lekang senyuman kat pipi die...quote yang die lontarkan secara bersahaja mmg superb and menjadi pggn C.."just be yourself..dont let them take u alive n never take anybody shit"...ayat yang memberi penuh makna dalam hidup C...die xpenah menghampakan peminat2 die...die mempunyai kawan2 yang sehidup semati...die pandai melukis dan salah seorang pelukis komic the umbrella academy yang bakal direalitikan di layar perak dlm masa terdekat ini...dan beliau berfikiran mudah dan tepat..
DONE!!!

Tag kat
Elyna
Kid
Cat



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Erm hadiah tuk KAW!
bithcy at 12:52 on Tuesday, 6 December 2011 0371Singing

Photobucket 



errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....harijadinya semakin hampir..aku xtau nak bg ape..so aku tanye straight kt die...syg nak ape as gift?...die pon ckp..hadiah boley minx ye?...kite xkesah syg nak bg apepon..yg penting dari syg...bg hadiah kapel2 sudahlah..aku balas balik..alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......law kapel2 xbest...xmo la...cepatlah mnx sesuatu...die pon ckp..erm...kite nak mp3 ker handset baru ker...ha oke x?...tesedak aku...tinggi beno minxnyyer nak enset bru O_O!....maka aku pon ameklah nak belikan die mp3...maybe oke kot...xmp3 ipod...okey lah kan?....die ckp...ha..dah ckp da...law mahal sgt tayah lah beli..kite takesah la apepon..aku ckp...no2!!!...kite nak awak hargai ape yg kite bg..n bwk kemane2 setiap mase..kite nak syg igt kite every minit..kite na jd gf n bakal wife (xley bla)...yg baik n sweet cm lynz...kite na sweet cm pasangan gerard way n lynz!...ahirnye die kate..law cmtu..kite ikut syg je...and yeay!!!....dah tau nak beli ape..operasi usha mp3...korg tlglah aku..T_T~



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay
bithcy at 12:12 on 2371Singing

Photobucket 

ha..kak nisa...sume done dah ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


GA blog paling ringan di Malaysia
bithcy at 12:02 on 0371Singing

Photobucket


nak join klik banner ^^

tag kat
poison..patot cube... ^^

oke done ^^



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Ha!!!...Baru teringat!! :D
bithcy at 19:47 on Monday, 5 December 2011 0371Singing

Photobucket 



Hehe..teringat pulak cerita malam tadi..well2...tetibe je smlm C marah J...sbb...J sellau buat ape2 ke..ade kt mane ke..xbg tau..n C xtau apepon2 update ttg diri die..hurm...mne xsakit hatykan?..tak cukup ngn tu stress kot bile beger C xde cheese!!!..rase nak nanges...sbb C minx beger with cheese!!!..but aiter tu xkorek telinga kut...plus...carrot susu xde susu..cett!!....tukar waiter la der!!..=.=!~...dan seterusnya..kasut yg C suke xde saiz...maka bertambah2 stress...tuh yg terbust kat J...tp C dah minx maaf kat die...die boley ckp die xmampu buat ape2..tgk je C mrh die =.=!...fail bab memujuk!~...tp die ade gak try pujuk2 manje..tp C mmg tgh hot..tuh wat derk jer..lepas balik apartment..C terus call n minx maaf...n everything goes normal..he...arini last exam..sukenye...mesti die ade byk mase tuk C pasni...J i love you :)



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Letihnyer =.=!
bithcy at 19:24 on 0371Singing

Photobucket 
uhuuuuuuuuuuuuuuuu~~letih2...kelas ade 2 harini..haha...ouh.xbyk nak taip..nak edit blog lame totally tukar :)...wew~..dah?...tuh je nak taip..bye ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Giveaway Shakura Pigmentation Beauty by Dyla Zaman
bithcy at 18:50 on 0371Singing

Photobucket 
(join klik banner)

nape nak sgt?..sbb kulit muke yang truk..tande parut jerawat yg byk..muke beminyak yg sgt serius..hoho XD...gambar?..jap =.=





ha..tgk la tande2 cinta jerawat tuh =.=!~..so bye!!~





p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY
bithcy at 18:12 on 0371Singing

Photobucket 
 (join klik banner)
Oke...kenape C suke kain...suke kain sebab..boley buat baju..macam2 baju..baju kurung..kebaya..kebarung..n...C suke bau kain baru...licin n lembut..haha..XD...knape C nak sgt polka dot?...polka dot ni febret C...C rase unic n cntik sgt2...plus C belom ade kain polka dot..so mmg teringin...nak beli...tp selalu mesti mak dah belikan dulu..so xberkesempatan nak pilih kain lain..tragik kan =.=!~..so tu je lah bebelan C..^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


4th Anniversary..Doakan kami Bahagia
bithcy at 17:59 on 0371Singing

Photobucket 
 huhu~ join klik banner

well well well...korg ptot join oke...btw..tahniah cik aja dapat mengekalkan bahtera perkahwinan..C doakan masjid ni akan erus kekal dan saling mengasihi antara satu sama lain..
CADANGAN
jika ikutkan C...cik aja buatlah satu romantik dinner..ade kek..n makanan2 yg istimewa..dan hadiahkan jam..supaya setiap masa suami cik aja akn igt kat cik aja ^^..

so DONE!



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


1st Giveaway (End year)
bithcy at 17:48 on 2371Singing

Photobucket

 
(join klik banner)

okey..tag kat poison n kid :D



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Random Giveaway by Qurratu Ain and Nurul Atikah
bithcy at 17:41 on 0371Singing

Photobucket 
Yuhuhhh~~~..lame xmasuk GA....well..GA dah bepuluh..mennagnye??entah..haha..eh..btw GA ni ditag ley adik C yang sgt cumel!!!poison name die...ape pelik?..well itu nick die..wahaha..so tayah nak membebel..
 
(klik banner nak join)

okeh..dah ikut sume...dah follow both blog..like fanpage..like n folow sponsor..doone!
tag kat kid!!



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Story Telling Part 9
bithcy at 11:19 on 0371Singing

Photobucket 
 
sambungan part8
^chrysanthemum part 9^

Hampir 10 minit cat menunggu hanna...akhirnya tiba dengan kereta saga hitam milik ayahnya..
"beb sory late..hehe..kelas pon lambat lg kan?"maaf hana
"aku mmg oke..ariff tuh yg hampir 24/7 tanye mane kaw..kaw asal lambat?"
"overslept...hahaha..oh ye ke..mane ariffnye??"
"ehem...hye..."ariff menegur dgn penuh senyuman...ariff ialah kekasih kepada hanna...die bersekolah di sekolah sultan tunku abduk aziz shah..umur yang sebaya..mempunya kulit sawo matang..dan memakai cermin mate..senyumannye yang sangat menawan teah membuat hanna jatuh haty padanya..ariff seorang pelajar yang baik dan sopan..kebijaksanaannye telah membuat perempuan lain juga terpikat dengannye..
"erm..hye!!!~..sowi2 lame tunggu?"hanna dengan pantas memegang tangan ariff
"erk..tapelah..saya bru tunggu awak dalam setengah jam"
"uik..kenape awak dtg awal sgt?"
"erm...maybe awak lupe...tapelah"sambil mengusap kepalanya...
"ape ynag saye lupe eh??....err....awak ckp la!~~"
"erm...tade pe...lupekan je lah..."
"masalahnye saye mmg dah lupe...cpt lah ckp!"
"erm...xde ape lah..dah jom naik kelas.."
"wait!....cat aku lupe ape?"tanya hanna kepada cat..
"kau lupe nak g shoping ngn die..kaw yg janji..."
"alamak....sowi syggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!~"rayu hanna..ariff meninggalkan mereka ditingkat bawah...hanna betul2 merasa serb salah...2minit kemudian hanna dan cat naik ke kelas dan meluru ketempat ariff..
"syg im sory la...bkn penting sgt pun kan?"jawab hanna
"em..penting...harini tarikh penting bg saye..."
hanna masih terpinga2...
"ape eah....ha!......adesssss.....maaf2 saye bru teringat harini........*sambung*

 p/s : ape tarih yg penting sgt bg ariff tu?...nantikan sambungan~



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Aku lupe =.=!
bithcy at 17:39 on Sunday, 4 December 2011 0371Singing

Photobucket 



Hye peeps~..oke..FOF C terlupe..C dah update Chrysanthemum ke belum tuk semalam?...C tgk haribulan 3 haribulan..so means dah lah kan?...tapelah if C miss 1 hari...hehe..mlm kunk  C updatelah...bz tgk anime..now downloading anme school rumble..seriously C cakap..when C sekolah rendah C teringin tgk katun2 ni sume..but jadual harian tight sgt..kene study jer =.=!~...n now..biler dah besar2 baru nak tgk..hehe..lawakkan?..btw dah bulan 12..sekejap betul mase berlalu..dekat setahu C tglkan kawn2 5ibnusna...hey guys..i miss you a lot...:)...btw..i have a good life here..i hope same goes to u..pejam celik dah nak going 9teen =.=!~..serious??..OMG...dah tua dah...haizzz...bulan 1 nih start 9teens..n when im 20..i got my diploma...such a dream >.<!...i wisg my life going better after this...pray for me..^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Seriously ADDICT GILER
bithcy at 20:04 on Saturday, 3 December 2011 0371Singing

Photobucket 



wew~...ape yg addict?..well tgk anime lah..^^V...cm org giler aku donwload movie n tgk jer...wehe~~...so tuh je nak update..babai~



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Story Telling Part 8
bithcy at 02:26 on 0371Singing

Photobucket 
 Sambungan part7
^Chrysanthemum part 8^
"well becoz u r weird..totally weird"
"seriously i dont get u..btw..koe xtakut ker lalu sorg2 kat port aku ni?"fahmi meberi pandangan nakal
"k..k..kau pikir pe ha!!...aku xtakut pon oke ngn kaw!..dah la bek aku bla!~"tempik hanna sembunyik rasa cemasnya
"eh jap2..sape kate koe boley pegi?"fahmi menahan hana kedinding 
"ei koe giler ke..tepilah!!..aku jerit kunk!"tepis hana..
"aku xnak..lame dah aku tgk kau dgn ego kau ni...now time aku nak lembutkan ego kau!~"fahmi memegang erat kedua tgn hanna..keadaan menjadi tgg..bila fahmi makin merapati tubuhnya ketubuh hanna..
"wei2....derrr!!...agak2 la..kawan aku tuh..."pintas cat...
"few..selamat kau sampai cat"hanna bermonolog dgn dirinya..
"kau ni sebok je la...ish...ejat...kau suruh awek kau ni senyap.."arah fahmi kepada ejat..
"well..mi...sory..aku xcmpo..peace beb..aku nak bla..jap lg bapak kaw dtg bawak rotan..penat aku nak men keja2..kau lainlah..anak die...k bai!~...n...hye sweety...i gtg k...c later~"balas ejat yang semakin menjauhi tempat kejadian
"ehem...kau tak rety nak lepaskn tgn aku ker?...kau tau x tgn aku ni mudah lebm lau kaw pgg kuat2..aku report kat cikgu"
"begune ke koe report?...ha pegilah...btw igt..time ni kaw lepas..kalau x..."
"kalau x ape?..."
"aku xkn lepaskan kau...huh..."sengih fahmi
fahmi terus berlalu pergi..cat datang meluru ke tempat hanna berdiri yang masih xberganjak..
"beb kau oke?..die ade ape2kan koe x?"
hanna cume diam...seribu bahasa dan tidak berkata apa2..die terus meluru pergi ke tapak perhimpunan dan beratur seperti biasa..kelas berjalan seperti biasa..fahmi pelajar kelas elit 1...manakala hanna berada kelas elit 2...walaubagaimanapun..kelas elit 1 sentiasa bertandang ke kelas elit 2..waktu rehat pun tiba...
"wey2...korg prasan x hanna diam je dr td?"ujar elly
"perasan jugak..entahlah wei...cat hanna tuh asal?..."sambung ema sambil membuka air kotak teh bunganya..
"huh..?..well ask ur self la die kenape..but aku rase aku dpt teka.."
"lol..bg tau je ler...nak madah2 la plak en..koe tau x..kesenyapan hanna tu..boley buat sekolah ni sunyi.."adell bersuara..
"aku okey la..law aku rase nak cite..aku cite k..now cpt mkn..n balik kelas..ade keje aku xsiap lg tuh"hanna bangun dr bungkaman...loceng tamat persekolahan dibunyikkan dan hanna terus meluru pulang dan dia tidak memberi peluang kepada sesiapa mengikutinya dari belakang..setibe dirumah...

"wtf..lol...serious ke die nak rogol aku tadi...giler mamat ni..."detik haty hanna smbi die merebahkan diri diatas katilnya.."somewhere not right...die xley buat aku cmtu...tp mate die tadi...seakan2 coklat pekat...bibir die..merah even die smoking...n kenape aku rase hangat bile diri die dekat dgn aku?...astaga..ape aku fikir ni!!!...xkan aku.....ish...xmungkin!!!....tapi aku betul2 rase selamat dengan die...haty aku bedebar2 bie die pgg tgn aku...ergh...perasaan aper nih!!~...

telefon hanna berdering...
"hello siapa ni?"tanya hanna"
"cat la..ni no ejat..aku tukar sim dgn die..kau oke ker der?"
"ouh...oke jer..ade plak no aku kat ejat?"
"lol..no koe dlm fon..bkn sim...serious oke?...hehe..ke koe dah terjatuh haty td?"
"lol..jgn mencarut bebukan lah ngek..ngn pakcik jerangkung tu?no way!~.."
"koe lau org lain boley tipu..dgn aku xboley..so nak jalankan plan ke x?"
"its deal right?...give me 3month..."
"fine...btw...jupe koe kt pusat tuisyen...kul 4.30..jgn lewat masu kelas.."
"no...aku dah janji dgn ariff nak teman die beli barang dulu.."
"ouh lupe plak koe ade ariff..haha..oke2..chaww dulu!~.."
"k bye~"..henfon dimatikan...hanna bersiap2 untuk ke pusat tuisyen bakti kapar..
 
p/s : siapa ariff plak ni??...menjadi ke x cabaran cat??..oke tgu update..sudah ngntok ni!~bye ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Menarik jugak!~
bithcy at 01:54 on 0371Singing

Photobucket


SUMBER



Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb, 28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.1
Kalau anda dilahirkan pada 2Hb, 11Hb, 20Hb, 29Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.2
Kalau anda dilahirkan pada 3Hb, 12Hb, 21Hb, 30Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.3
Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb, 31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4
Kalau anda dilahirkan pada 5Hb, 14Hb, 23Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.5
Kalau anda dilahirkan pada 6Hb, 15Hb, 24Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.6
Kalau anda dilahirkan pada 7Hb, 16Hb, 25Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.7
Kalau anda dilahirkan pada 8Hb, 17Hb, 26Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.8
Kalau anda dilahirkan pada 9Hb, 18Hb, 27Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.9

no.1
—-
Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Anda akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan anda. Malah anda juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan anda. Anda seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya yang anda ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

no.2
—-
Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semua orang kerana anda berperanankan Bulan dan semua orang suka akan bulan. Em…bagus! Anda suka bermimpi siang. Anda kurang berkeyakinan terhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuat perubahan ke atas hidup anda. Anda adalah seorang yang sukar diramal kerana anda membuat perubahan berdasarkan masa dan keadaan. Anda juga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapi and mempunyai bakat dalam muzikal, seni dan komunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yang datang keredupan dan pudar jadi semua orang boleh mengetahui perubahan anda. Anda boleh menjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cinta akan keamanan. Anda juga seorang yang bertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan ideal anda adalah no.2, 5, 9.

no.3
—-
Anda adalah seorang yang berhati keras, pentingkan diri sendiri, kuat agama dan suka untuk mempertingkatkan kehidupan sendiri. Anda mempunyai masalah keluarga dan anda dapat mengharungi dengan kesabaran anda. Anda sangat pandai bercakap, wajah yang cantik, jadi ke mana saja anda pergi anda akan dapat apa yang anda inginkan. Daripada hari lahir anda, anda perlu berkerja keras untuk berjaya. Anda juga seorang yang menghormati orang yang lebih tua daripada anda. Bukannya senang nak menjalinkan hubungan sama ada percintaan, kekeluargaan atau persahabatan. Sekiranya anda suka akan sikap seseorang itu, maka hubungan itu akan berpanjangan. Anda suka akan kebebasan, pencipta di mana ada anda akan membawa harapan, kegembiraan dan keceriaan ke dunia ini. Pasangan ideal anda adalah no.6, 9.

no.4
—-
Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin. Mungkin anda akan menjauhkan orang lain daripada anda kerana kata-kata anda. Anda seorang yang bertimbang rasa akan masalah orang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan dan seni. Anda akan membantu ahli keluarga atau kawan-kawan yang menghadapi masalah tanpa berfikir panjang. Anda kena berhati-hati dengan orang sekeliling anda kerana mereka mungkin akan mempergunakan anda. Kawan-kawan anda akan menghabiskan masa dan wang ringgit anda dan selepas itu menjauhi daripada anda apabila anda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walau bagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dan tegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

no.5
—-
Anda sangat popular dalam komuniti. Anda boleh menyelesaikan sesuatu perkara hanya secara lisan. Anda mempunyai akal fikiran dalam menjalani perniagaan. Namun anda terlalu terburu-buru. Anda adalah seorang yang humor di kalangan kawan-kawan dan ahli keluarga. Kawan-kawan dan ahli keluarga anda juga akan minta bantuan anda apabila mereka memerlukan bantuan. Anda bukan seorang yang setia dalam hubungan percintaan. Anda suka perubahan dan kebebasan. Anda mempunyai ciri-ciri seorang pengembara dan ahli silap mata. Anda mempelajari hidup melalui pengalaman. Pasangan ideal anda adalah no.1 , 2, 9.

no.6
—-
Anda dilahirkan untuk menikmati hidup ini. Anda tidak pedulikan apa-apa perkara dan hanya ingin berseronok dalam hidup anda saja. Anda sangat pandai dalam pelajaran dan pengurusan perniagaan. Anda seorang genius, baik hati (tapi hanya orang yang beranggapan anda orang baik), mempunyai paras rupa yang cantik atau kacak. Semua benda yang baik akan datang pada anda. Anda mengambil berat ke atas ahli keluarga dan kawan-kawan anda. Pada pandangan mereka, anda adalah seorang yang murah hati, peramah, adil saksama dan mempunyai penilaian yang tajam. Pasangan ideal anda adalah no.1, 3, 9.

no.7
—-
Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagian diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah no.2.

no.8
—-
Anda mempunyai personaliti yang sangat kuat jadi tak ada orang yang memahami anda. Kepakaran anda hanyalah menuding jari pada sesuatu benda. Anda juga mengalami pelbagai dugaan dalam hidup. Semua masalah ini telah menjadikan anda lebih kuat dan tabah. Anda memperjuangkan keadilan. Kebanyakan masa anda telah dihabiskan bersama-sama dengan kawan-kawan. Anda seorang yang disiplin dalam hidup, tidak putus asa dan berani. Faktor-faktor ini telah membawa anda ke puncak kejayaan. Anda juga adalah seorang ahli pasukan, keluarga dan pejuang yang sangat bagus. Pasangan ideal anda adalah no.1, 4.

no.9
—-
Anda adalah seorang yang sangat tabah dari segi fizikal dan juga mental. Anda mempunyai penilaian yang sangat tajam. Anda juga adalah seorang yang sangat dihormati dalam komuniti. Anda adalah orang yang boleh menerima cabaran dan berjaya dalam apa jua yang anda buat. Pada usia yang muda anda selalu bertentangan dengan ibu bapa anda. Tapi apabila usia anda telah semakin meningkat anda adalah seorang anak yang taat dan hormati mereka. Anda sesuai menceburi bigan kejuruteraan atau perbankan kerana orang lain percaya dan yakin akan anda. Anda merupakan model teladan kepada orang lain. Pasangan ideal anda adalah no. 3, 5, 6.
Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb, 28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.1
Kalau anda dilahirkan pada 2Hb, 11Hb, 20Hb, 29Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.2
Kalau anda dilahirkan pada 3Hb, 12Hb, 21Hb, 30Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.3
Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb, 31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4
Kalau anda dilahirkan pada 5Hb, 14Hb, 23Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.5
Kalau anda dilahirkan pada 6Hb, 15Hb, 24Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.6
Kalau anda dilahirkan pada 7Hb, 16Hb, 25Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.7
Kalau anda dilahirkan pada 8Hb, 17Hb, 26Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.8
Kalau anda dilahirkan pada 9Hb, 18Hb, 27Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.9

no.1
—-
Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Anda akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan anda. Malah anda juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan anda. Anda seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya yang anda ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

no.2
—-
Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semua orang kerana anda berperanankan Bulan dan semua orang suka akan bulan. Em…bagus! Anda suka bermimpi siang. Anda kurang berkeyakinan terhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuat perubahan ke atas hidup anda. Anda adalah seorang yang sukar diramal kerana anda membuat perubahan berdasarkan masa dan keadaan. Anda juga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapi and mempunyai bakat dalam muzikal, seni dan komunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yang datang keredupan dan pudar jadi semua orang boleh mengetahui perubahan anda. Anda boleh menjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cinta akan keamanan. Anda juga seorang yang bertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan ideal anda adalah no.2, 5, 9.

no.3
—-
Anda adalah seorang yang berhati keras, pentingkan diri sendiri, kuat agama dan suka untuk mempertingkatkan kehidupan sendiri. Anda mempunyai masalah keluarga dan anda dapat mengharungi dengan kesabaran anda. Anda sangat pandai bercakap, wajah yang cantik, jadi ke mana saja anda pergi anda akan dapat apa yang anda inginkan. Daripada hari lahir anda, anda perlu berkerja keras untuk berjaya. Anda juga seorang yang menghormati orang yang lebih tua daripada anda. Bukannya senang nak menjalinkan hubungan sama ada percintaan, kekeluargaan atau persahabatan. Sekiranya anda suka akan sikap seseorang itu, maka hubungan itu akan berpanjangan. Anda suka akan kebebasan, pencipta di mana ada anda akan membawa harapan, kegembiraan dan keceriaan ke dunia ini. Pasangan ideal anda adalah no.6, 9.

no.4
—-
Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin. Mungkin anda akan menjauhkan orang lain daripada anda kerana kata-kata anda. Anda seorang yang bertimbang rasa akan masalah orang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan dan seni. Anda akan membantu ahli keluarga atau kawan-kawan yang menghadapi masalah tanpa berfikir panjang. Anda kena berhati-hati dengan orang sekeliling anda kerana mereka mungkin akan mempergunakan anda. Kawan-kawan anda akan menghabiskan masa dan wang ringgit anda dan selepas itu menjauhi daripada anda apabila anda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walau bagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dan tegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

no.5
—-
Anda sangat popular dalam komuniti. Anda boleh menyelesaikan sesuatu perkara hanya secara lisan. Anda mempunyai akal fikiran dalam menjalani perniagaan. Namun anda terlalu terburu-buru. Anda adalah seorang yang humor di kalangan kawan-kawan dan ahli keluarga. Kawan-kawan dan ahli keluarga anda juga akan minta bantuan anda apabila mereka memerlukan bantuan. Anda bukan seorang yang setia dalam hubungan percintaan. Anda suka perubahan dan kebebasan. Anda mempunyai ciri-ciri seorang pengembara dan ahli silap mata. Anda mempelajari hidup melalui pengalaman. Pasangan ideal anda adalah no.1 , 2, 9.

no.6
—-
Anda dilahirkan untuk menikmati hidup ini. Anda tidak pedulikan apa-apa perkara dan hanya ingin berseronok dalam hidup anda saja. Anda sangat pandai dalam pelajaran dan pengurusan perniagaan. Anda seorang genius, baik hati (tapi hanya orang yang beranggapan anda orang baik), mempunyai paras rupa yang cantik atau kacak. Semua benda yang baik akan datang pada anda. Anda mengambil berat ke atas ahli keluarga dan kawan-kawan anda. Pada pandangan mereka, anda adalah seorang yang murah hati, peramah, adil saksama dan mempunyai penilaian yang tajam. Pasangan ideal anda adalah no.1, 3, 9.

no.7
—-
Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagian diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah no.2.

no.8
—-
Anda mempunyai personaliti yang sangat kuat jadi tak ada orang yang memahami anda. Kepakaran anda hanyalah menuding jari pada sesuatu benda. Anda juga mengalami pelbagai dugaan dalam hidup. Semua masalah ini telah menjadikan anda lebih kuat dan tabah. Anda memperjuangkan keadilan. Kebanyakan masa anda telah dihabiskan bersama-sama dengan kawan-kawan. Anda seorang yang disiplin dalam hidup, tidak putus asa dan berani. Faktor-faktor ini telah membawa anda ke puncak kejayaan. Anda juga adalah seorang ahli pasukan, keluarga dan pejuang yang sangat bagus. Pasangan ideal anda adalah no.1, 4.

no.9
—-
Anda adalah seorang yang sangat tabah dari segi fizikal dan juga mental. Anda mempunyai penilaian yang sangat tajam. Anda juga adalah seorang yang sangat dihormati dalam komuniti. Anda adalah orang yang boleh menerima cabaran dan berjaya dalam apa jua yang anda buat. Pada usia yang muda anda selalu bertentangan dengan ibu bapa anda. Tapi apabila usia anda telah semakin meningkat anda adalah seorang anak yang taat dan hormati mereka. Anda sesuai menceburi bigan kejuruteraan atau perbankan kerana orang lain percaya dan yakin akan anda. Anda merupakan model teladan kepada orang lain. Pasangan ideal anda adalah no. 3, 5, 6.




p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


Grand Opening GA
bithcy at 23:11 on Friday, 2 December 2011 0371Singing

Photobucket 
 Join klik banner oke :)
sangat senang nak join..sbb tuh C join dgn sepantas kilat!~..hoho..hadiah pon ELIANTO set kot..wow!~..hehe ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C


ROFL =.=!
bithcy at 16:01 on 0371Singing

Photobucket 
hoit~...ape yang buat C gelak ni?..btw bkn gelak..tuh gelak sinis name die..na tau?
...org marah pon nak like ker?..seriously..C sgt benci die smapi mati..if C jupe die..C akn cakar2 muke die...grrrrrrrrrrrrr...geram2!!!...btw korg2 xyah like sgt lah ble org marah..ANNOYING TAU!!



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C