Secret Lover
Welcome To Capital C Blog ^_^ Selamat Menjelajah..nak bace sila highlight(leftklik) ^^
Capital Letter
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1005357575853401190\x26blogName\x3dThe+Capital+Laters\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ebell-lee.blogspot.com/\x26vt\x3d9048874364910744892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
+Me +<3 +Art
Story Telling Part 8
bithcy at 02:26 on Saturday, 3 December 2011 0371Singing

Photobucket 
 Sambungan part7
^Chrysanthemum part 8^
"well becoz u r weird..totally weird"
"seriously i dont get u..btw..koe xtakut ker lalu sorg2 kat port aku ni?"fahmi meberi pandangan nakal
"k..k..kau pikir pe ha!!...aku xtakut pon oke ngn kaw!..dah la bek aku bla!~"tempik hanna sembunyik rasa cemasnya
"eh jap2..sape kate koe boley pegi?"fahmi menahan hana kedinding 
"ei koe giler ke..tepilah!!..aku jerit kunk!"tepis hana..
"aku xnak..lame dah aku tgk kau dgn ego kau ni...now time aku nak lembutkan ego kau!~"fahmi memegang erat kedua tgn hanna..keadaan menjadi tgg..bila fahmi makin merapati tubuhnya ketubuh hanna..
"wei2....derrr!!...agak2 la..kawan aku tuh..."pintas cat...
"few..selamat kau sampai cat"hanna bermonolog dgn dirinya..
"kau ni sebok je la...ish...ejat...kau suruh awek kau ni senyap.."arah fahmi kepada ejat..
"well..mi...sory..aku xcmpo..peace beb..aku nak bla..jap lg bapak kaw dtg bawak rotan..penat aku nak men keja2..kau lainlah..anak die...k bai!~...n...hye sweety...i gtg k...c later~"balas ejat yang semakin menjauhi tempat kejadian
"ehem...kau tak rety nak lepaskn tgn aku ker?...kau tau x tgn aku ni mudah lebm lau kaw pgg kuat2..aku report kat cikgu"
"begune ke koe report?...ha pegilah...btw igt..time ni kaw lepas..kalau x..."
"kalau x ape?..."
"aku xkn lepaskan kau...huh..."sengih fahmi
fahmi terus berlalu pergi..cat datang meluru ke tempat hanna berdiri yang masih xberganjak..
"beb kau oke?..die ade ape2kan koe x?"
hanna cume diam...seribu bahasa dan tidak berkata apa2..die terus meluru pergi ke tapak perhimpunan dan beratur seperti biasa..kelas berjalan seperti biasa..fahmi pelajar kelas elit 1...manakala hanna berada kelas elit 2...walaubagaimanapun..kelas elit 1 sentiasa bertandang ke kelas elit 2..waktu rehat pun tiba...
"wey2...korg prasan x hanna diam je dr td?"ujar elly
"perasan jugak..entahlah wei...cat hanna tuh asal?..."sambung ema sambil membuka air kotak teh bunganya..
"huh..?..well ask ur self la die kenape..but aku rase aku dpt teka.."
"lol..bg tau je ler...nak madah2 la plak en..koe tau x..kesenyapan hanna tu..boley buat sekolah ni sunyi.."adell bersuara..
"aku okey la..law aku rase nak cite..aku cite k..now cpt mkn..n balik kelas..ade keje aku xsiap lg tuh"hanna bangun dr bungkaman...loceng tamat persekolahan dibunyikkan dan hanna terus meluru pulang dan dia tidak memberi peluang kepada sesiapa mengikutinya dari belakang..setibe dirumah...

"wtf..lol...serious ke die nak rogol aku tadi...giler mamat ni..."detik haty hanna smbi die merebahkan diri diatas katilnya.."somewhere not right...die xley buat aku cmtu...tp mate die tadi...seakan2 coklat pekat...bibir die..merah even die smoking...n kenape aku rase hangat bile diri die dekat dgn aku?...astaga..ape aku fikir ni!!!...xkan aku.....ish...xmungkin!!!....tapi aku betul2 rase selamat dengan die...haty aku bedebar2 bie die pgg tgn aku...ergh...perasaan aper nih!!~...

telefon hanna berdering...
"hello siapa ni?"tanya hanna"
"cat la..ni no ejat..aku tukar sim dgn die..kau oke ker der?"
"ouh...oke jer..ade plak no aku kat ejat?"
"lol..no koe dlm fon..bkn sim...serious oke?...hehe..ke koe dah terjatuh haty td?"
"lol..jgn mencarut bebukan lah ngek..ngn pakcik jerangkung tu?no way!~.."
"koe lau org lain boley tipu..dgn aku xboley..so nak jalankan plan ke x?"
"its deal right?...give me 3month..."
"fine...btw...jupe koe kt pusat tuisyen...kul 4.30..jgn lewat masu kelas.."
"no...aku dah janji dgn ariff nak teman die beli barang dulu.."
"ouh lupe plak koe ade ariff..haha..oke2..chaww dulu!~.."
"k bye~"..henfon dimatikan...hanna bersiap2 untuk ke pusat tuisyen bakti kapar..
 
p/s : siapa ariff plak ni??...menjadi ke x cabaran cat??..oke tgu update..sudah ngntok ni!~bye ^^V



p/s : Behave and Respect Others copcat not Allowed ty ^_^

Capital C